Openingstijden begin 2015

Geweldig nieuws! Ik ben heel blij om te melden dat Kobunder een vaste staanplaats heeft gekregen op de ZuiderMRKT in Amsterdam ! Elke zaterdag open van 9.30 u -17.00u, pal achter het Concertgebouw op het pleintje aan de Jacob Obrechtstraat.

Kobunder Kaas is de komende tijd verder te koop op de volgende plaatsen:

27 april 2015 van 11.00 – 15.30 u op de Koningsmarkt in Beetsterzwaag.

5 mei tussen 12.00 – 16.30 u. tijdens het Bevrijdingsfestival, op de Boerenmarkt in Amsterdam Noord.

Fries Food Festival 2015 tweede paasdag: www.friesfoodfestival.com

Aan de klanten in Leeuwarden, 11-2-2015

Beste mensen,

Ondanks herhaalde toezeggingen van de marktmeester heb ik toch geen marktplaats toegewezen gekregen op de Biologische vrijdag-markt in Leeuwarden. Dit is een enorme teleurstelling.
Mijn aanwezigheid op de tweede zaterdag van de maand op het Waagplein was bedoeld als overbrugging naar de vrijdagmarkt. Nu moet ik helaas besluiten om me voorlopig op een andere markt te richten. Ik heb deze maand de gelegenheid gekregen om zaterdags op de Zuidermrkt in Amsterdam proef te draaien, met grote kans op een vaste plaats. Niet echt streekgebonden maar wel een hele mooie markt!
Ik krijg het niet geregeld om zaterdags op een rendabele manier mijn kraam op het Waagplein te plaatsen en te bemannen. Ik vind het jammer dat het zo loopt maar ik kan er verder weinig aan doen. Ik vind het spijtig om de trouwe klanten in Leeuwarden niet meer van dienst te kunnen zijn. Als er naast Bellini nog andere verkooppunten in Leeuwarden komen dan meld ik dat op mijn website www.kobunder.nl.

Hartelijk dank voor de klandizie en steun, en oant sjen!

Martin Schyns

Zaterdag 7 februari en 7 maart 2015Streekproductenmarkt Nienoord in Leek (Groningen) 10-16u

Zondag 25 januari 2015 Foodhallen Leeuwarden in het Zaailand van 12 -17 u

Zaterdag 31 januari 2015 Pop-up Store Brouwersgracht 159 van 10 -17 u

23-1-2015

OPROEP aan Kaasmakers met Natuurkorstkaas

Het lijkt me leuk om een kaashappening te organiseren van (alle?) Nederlandse kazen met een natuurkorst. Ik mag nog minstens 2 maanden in de Pop-up store in Amsterdam vertoeven dus hier kan de happening plaatsvinden. Gelegenheid bieden om kaasmakers kennis te laten maken met kaasliefhebbers. De genodigden bestaan bijvoorbeeld uit culinair journalisten, de betere koks en kaaswinkels en pure kaasliefhebber enz.

Wie heeft er ideeën en zin op mee te doen en dit mede te organiseren?

 VERBODEN VOOR KAASCOATING

 Of alleen voor kaasmakers bij Kaaslust in Veenhuizen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *