Verkoop

Kobunder kaas is te koop op de volgende markten:

ZuiderMRKT logo

Kobunder kaas is te koop op de ZuiderMRKT in Amsterdam . Elke zaterdag open van 9.30 u -17.00u, pal achter het Concertgebouw op de Jacob Obrechtstraat. Dit is een echte lekkernijen markt met onder andere Biologische groenten en fruit, fantastische paddestoelen van de Boleet en frambozen van Raspberry max. Klick hier voor meer info. De Zuidermarkt is een coöperatieve Vereniging waar je lid van kunt worden. Meer info hierover: Lidmaatschap ZuiderMRKT.

Hieronder een aantal verkooppunten waar Kobunder kaas verkocht wordt:

Kaas bestellen en laten bezorgen

In de buurt van Lippenhuizen bezorg ik bestellingen zelf. Woont u verder weg dan is het mogelijk dat ik producten per post of koerier opstuur. U geeft liefst per e-mail uw adresgegevens door en in onderling overleg regelen we de betaling en het verzenden. De prijzen variëren tussen de 12 en 28 € per kilogram.

Met extreem heet zomerweer is het misschien niet zo handig maar meestal kunnen hardere kaassoorten ongekoeld verstuurd worden. Ruim voor het weekend verstuurd is de kaas meestal binnen 20 uur bezorgd. Desgewenst is gevacumeerd verpakken ook mogelijk maar daar ben ik geen voorstander van.

In Deutschland wird unser Käse verteilt durch KÄSE KOBER GMBH & CO. KG
DER KÄSEFEINSCHMECKER 

Verschillende restaurants hebben Kobunder Kaas op de kaart staan. Hieronder een greep:

  • Piloersemaborg Den Ham Dineren en Logeren bij Dick Soek in Groningen, met veel streekproducten!http://www.piloersema.nl/
  • Restaurant Eindeloos, Leeuwarden
  • Restaurant By Us, Leeuwarden
  • De Heeren van Harinxma, Lauwswolt, Beetsterzwaag.
  • Preuverie Bekkers Marie, Roggel